Dringend een slotenmaker nodig?

Heeft u zichzelf buitengesloten of bent u uw sleutel kwijtgeraakt? Of is er iets anders aan de hand waardoor u niet naar binnen of buiten kunt?

Slotenmakers RA Locks:

24/7 bereikbaar

Wij zijn er binnen 30 minuten

Snelle en professionele aanpak

Dépannage buitengesloten 24u/7
85 €
Binnen 30 min ter plaatse

Soorten deursloten: 4 beveiligings categorieën in Diksmuide

Wanneer een persoon besluit voor een deurslot te kiezen, denkt hij in eerste instantie na over de veiligheid van zijn appartement. Daarom wil hij een betrouwbaar slot kopen dat kan beschermen tegen gewetenloze personen. Maar het is de moeite waard om te weten dat er op dit gebied geen perfecte sloten zijn – hoe hard de productiebedrijven ook hun best doen, er zullen mensen zijn die hun sloten zonder sleutels kunnen openen. Daarom zijn de sloten in 4 categorieën van betrouwbaarheid opgedeeld. Met beveiligingscategorie wordt de tijd bedoeld, die een cracker nodig heeft om het slot te openen.

Categorie 1 en 2 zijn sloten die heel gemakkelijk te openen zijn. Allemaal een paar minuten en je bent klaar. Dergelijke sloten zijn geschikt voor binnendeuren, voor kantoordeuren, maar niet voor toegangsdeuren.

Categorie 3 – sloten die stabieler zijn. Het duurt minstens tien minuten om ze zonder sleutel te openen. En als er een alarm in huis is, dan is deze tijd voldoende om de medewerkers van de beveiligingsdienst te laten arriveren.

Categorie 4 – sloten die het meest betrouwbaar zijn. Het duurt minstens 30 minuten om ze zonder sleutel te openen.

Om betrouwbare sloten te kopen in Diksmuide, moet u rekening houden met de volgende opties.

Veiligheidsklasse Producten met beschermingsklasse 1 en 2 worden als de zwakste en eenvoudigst te breken beschouwd, omdat hun ontwerp in enkele minuten kan worden geopend. Wat betreft de sloten van klasse 3 en 4, ze zijn betrouwbaar en absoluut veilig, ze kunnen niet worden geopend.

Geheimhouding Het geeft het aantal combinaties aan dat beschikbaar is voor het mechanisme in de bot. Hoe meer ze zullen zijn, hoe moeilijker het is om een ​​hack uit te voeren. Lage bescherming heeft 5 duizend.combinaties, het gemiddelde is 1 miljoen en hoog - meer dan 4 miljoen. Voor ijzeren deuren raden experten aan om de laatste optie te kopen.

Plaats van installatie. Voor landhuizen is het wenselijk om de kastelen van buitenlandse fabrikanten te kiezen, omdat deze in veel opzichten de kenmerken van binnenlandse huizen overschrijden. Hun kosten zijn hoog, maar de bescherming is betrouwbaar. Wat de appartementen betreft, ze kunnen het apparaat gemakkelijker ophalen, dit komt omdat veel ingangen zijn uitgerust met massief metalen deuren, intercom en er zijn buren in de buurt.

De mogelijkheid om dubbele sleutels te maken in Diksmuide. 

Meestal bevat het pakket 3 tot 5 sleutels, maar vaak kan het veranderen, vooral als er jonge kinderen in huis zijn. In het geval dat de configuratie van het mechanisme gecompliceerd is, is het moeilijk om een ​​kopie van de sleutel te maken en als optie moet het slot worden verwijderd en vervangen door een nieuw slot. Bij het kopen van producten is het daarom belangrijk om niet alleen te focussen op de bizarre vorm van de sleutel, maar ook op de uitvoerbaarheid ervan.

De nooddienst slotenmaker in Diksmuide helpt u bij het kiezen van de juiste sloten voor de beveiliging van uw woning en inboedel.

Wij analyseren de huidige situatie van uw huis (deuren, scharnieren en sloten), daar waar nodig adviseren we extra sloten.

Het installeren van inbraakwerende bescherming voor uw huis of kantoor is ons vak.

Een slot met meerdere sloten als gevolg van extra vergrendelingspunten laat de deur na verloop van tijd niet doorzakken.

Meestal zijn buitendeuren met meerdere sloten gemaakt. Het PVC-deurprofiel wordt onmiddellijk vervaardigd met bepaalde ontwerpkenmerken voor de installatie van een slot met meerdere sluitpunten.

Als uw huis of kantoor een PVC-buitendeur heeft, moet u zeker controleren welk slot is geïnstalleerd. Als u van plan bent om een PVC-buitendeur te installeren, zorg er dan voor dat u het juiste slot met meerdere sluitpunten verstevigd.

 Neem vrijblijvend contact op met de nooddienst slotenmaker te Diksmuide.

Slotenmaker Limburg

Over ons

RA Locks is een team van deskundige slotenmakers. Wij voeren dagelijks reparaties en vervangingen van sloten uit, evenals noodopeningen van alle soorten sloten.