Dringend een slotenmaker nodig?

Heeft u zichzelf buitengesloten of bent u uw sleutel kwijtgeraakt? Of is er iets anders aan de hand waardoor u niet naar binnen of buiten kunt?

Slotenmakers RA Locks:

24/7 bereikbaar

Wij zijn er binnen 30 minuten

Snelle en professionele aanpak

Dépannage buitengesloten 24u/7
85 €
Binnen 30 min ter plaatse

Installatie van een deurslot

Installatie van een deurslot

De installatie van een deurslot is een taak die vaak door ons wordt uitgevoerd. We vervangen regelmatig deursloten die onjuist geïnstalleerd zijn of van lage kwaliteit blijken te zijn.

Dit kan het gevolg zijn van een mislukte doe-het-zelfpoging of van werk dat is uitgevoerd door onervaren specialisten. In beide gevallen kan dit leiden tot een defect of vastgelopen slot op het meest ongelegen moment. Daarom raden we aan om direct contact op te nemen met ervaren en erkende slotenmakers.

Er kunnen verschillende redenen zijn om een nieuw deurslot te installeren:

  • De noodzaak om de beveiliging te verbeteren met een aangepast deurslot.
  • Slijtage van een oud slot.
  • Het oude deurslotmodel wordt niet meer geproduceerd door de fabrikant.

Elke slotenmaker bij RA Locks beschikt over de nodige kennis en ervaring om deursloten van elk type en elke complexiteit te installeren. Wij bieden garantie op alle werkzaamheden die door onze specialisten worden uitgevoerd. U kunt erop vertrouwen dat uw probleem met succes zal worden opgelost.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon, website, e-mail of WhatsApp. Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Slotenmaker Limburg

Over ons

RA Locks is een team van deskundige slotenmakers. Wij voeren dagelijks reparaties en vervangingen van sloten uit, evenals noodopeningen van alle soorten sloten.