Dringend een slotenmaker nodig?

Heeft u zichzelf buitengesloten of bent u uw sleutel kwijtgeraakt? Of is er iets anders aan de hand waardoor u niet naar binnen of buiten kunt?

Slotenmakers RA Locks:

24/7 bereikbaar

Wij zijn er binnen 30 minuten

Snelle en professionele aanpak

Dépannage buitengesloten 24u/7
85 €
Binnen 30 min ter plaatse

Slot vervangen

Slot vervangen

Onze slotenmakers zijn 24/7 bereikbaar en kunnen u op elk moment helpen. Het is aan te raden om niet te wachten tot het slot vastloopt, maar om van tevoren een slotvervanging aan te vragen.

Als u merkt dat uw slot slecht begint te werken, neem dan gerust contact op met RA Locks! Onze slotenmakers repareren het slot van elk type en als de reparatie niet mogelijk is, zullen wij het slot vervangen.

Er zijn verschillende redenen om een slot te vervangen:

  • Slijtage van het slotmechanisme
  • Een slot van een slechte kwaliteit of met een fabrieksfout
  • Het slot was verkeerd geplaatst

Dit zijn slechts de meest geldige redenen om het slot te vervangen. In werkelijkheid zijn er nog veel meer redenen en je kunt ze oneindig opnoemen, maar het resultaat is hetzelfde - het deurslot werkt niet en een dringende vervanging is vereist.

Met RA Locks kunt u er zeker van zijn dat u een succesvolle oplossing krijgt. Wij werken samen met de beste slotenfabrikanten en plaatsen alleen producten van de hoogste kwaliteit.

Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoon, website, mail en WhatsApp

Slotenmaker Limburg

Over ons

RA Locks is een team van deskundige slotenmakers. Wij voeren dagelijks reparaties en vervangingen van sloten uit, evenals noodopeningen van alle soorten sloten.