Dringend een slotenmaker nodig?

Heeft u zichzelf buitengesloten of bent u uw sleutel kwijtgeraakt? Of is er iets anders aan de hand waardoor u niet naar binnen of buiten kunt?

Slotenmakers RA Locks:

24/7 bereikbaar

Wij zijn er binnen 30 minuten

Snelle en professionele aanpak

Vul uw contactgegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Het veld is verplicht

Het veld is verplicht

Wij nemen contact met u op en respecteren uw privacy
Of neem een contact op via e-mail: ralexlocks@gmail.com

Nood interventie buitengesloten

Nood interventie buitengesloten

Het openen van een deurslot, auto’s en kluizen is een van de diensten die RA Locks aanbiedt. Het kan gebeuren dat u uw sleutel kwijtraakt of dat uw deurslot geblokkeerd raakt.

Pogingen om het slot zelf te openen leiden vaak niet alleen tot een defect van het slotmechanisme, maar ook tot schade aan de deur, wat dure reparaties met zich meebrengt. Waarom zulke risico’s nemen als er specialisten zijn die elk slot snel en schadevrij kunnen openen? Een slotenmaker bellen is de beste oplossing voor u! RA Locks is een team van professionele slotenmakers die u verlossen van de problemen die gepaard gaan met het openen van het slot en u van onnodige kosten besparen.

Waarom kiezen voor RA Locks?

  • Erkende slotenmakers
  • 100% schadevrij openen van deur of raam
  • Binnen 30 minuten ter plaatse om uw deur te openen
  • Snelle en professionele aanpak
  • Indien wij een deurslot/cilinder moeten vervangen dan plaatsen wij een deurslot/cilinder waarbij de kwaliteit 100% gegarandeerd is
  • Altijd de beste service
  • Altijd de beste prijs
  • Indien nodig geven we professioneel advies en nuttige informatie over extra beveiliging tegen inbrekers
  • Samenwerking met de beste slotenfabrikanten

Al deze punten stellen ons in staat om hoogwaardige diensten te verlenen voor het openen van sloten in noodgevallen. Wij komen ter plaatse en zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor al uw problemen van snelle interventies. Neem gerust contact met ons op via telefoon, website, e-mail en WhatsApp.

Over ons

RA Locks is een team van deskundige slotenmakers. Wij voeren dagelijks reparaties en vervangingen van sloten uit, evenals noodopeningen van alle soorten sloten.