Dringend een slotenmaker nodig?

Heeft u zichzelf buitengesloten of bent u uw sleutel kwijtgeraakt? Of is er iets anders aan de hand waardoor u niet naar binnen of buiten kunt?

Slotenmakers RA Locks:

24/7 bereikbaar

Wij zijn er binnen 30 minuten

Snelle en professionele aanpak

Dépannage buitengesloten 24u/7
85 €
Binnen 30 min ter plaatse

Is jouw meerpuntssluiting cilinderbediend of heb je een krukbediende meerpuntssluiting in Sint-Lambrechts-Woluwe?

Een meerpuntssluiting kan op twee manieren bediend worden in Sint-Lambrechts-Woluwe. Is jouw meerpuntssluiting cilinderbediend, dan opent de deur middels de sleutel in de cilinder. Dit type heet ook wel meerpuntssluiting sleutelbediend, omdat je door de sleutel in het slot te draaien, de dagschoot bedient. Deze manier van openen wordt gebruikt bij de meeste voordeursloten, omdat daarop een vaste voordeurknop zit.

Bedien je jouw buitendeur aan beide kanten met een deurkruk of draaibare knop, dan kun je in plaats van een cilinderbediende meerpuntssluiting, een krukbediende meerpuntssluiting aanschaffen in Sint-Lambrechts-Woluwe. Daarbij reageert het meerpuntsslot wanneer je de deurkruk draait. Dit type meerpuntssluiting kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld een achterdeur.

Neem vrijblijvend contact op met de nooddienst slotenmaker te Sint-Lambrechts-Woluwe.

Slotenmaker Limburg

Over ons

RA Locks is een team van deskundige slotenmakers. Wij voeren dagelijks reparaties en vervangingen van sloten uit, evenals noodopeningen van alle soorten sloten.