Dringend een slotenmaker nodig?

Heeft u zichzelf buitengesloten of bent u uw sleutel kwijtgeraakt? Of is er iets anders aan de hand waardoor u niet naar binnen of buiten kunt?

Slotenmakers RA Locks:

24/7 bereikbaar

Wij zijn er binnen 30 minuten

Snelle en professionele aanpak

Dépannage buitengesloten 24u/7
85 €
Binnen 30 min ter plaatse

Installatie van deurscharnieren in Putte

Een scharnier zorgt ervoor dat jouw deur of raam solide bevestigd kan worden aan het kozijn. Er zijn allerlei soorten verkrijgbaar, verschillend in vorm, materiaal en lagering. Afhankelijk van het maximale draagvermogen en de zwaarte van de deur, kun je bepalen hoeveel scharnieren er nodig zijn.

Buitendeuren gemaakt van metaal of PVC hebben in de regel scharnieren in de kit. Als de scharnieren vast zitten, dan heeft u een slotenmaker in Putte nodig. Bel ons, we zullen ze snel en met garantie vervangen.
Afzonderlijk zullen we u vertellen over de keuze van scharnieren op houten deuren.

Anti-inbraakscharnieren zijn altijd geïnstalleerd op de voordeuren, waardoor u uw deur niet kunt optillen en uit de scharnieren kunt tillen. Een dergelijk mechanisme tegen het verwijderen van sjerpen is verplicht voor toegangsdeuren. Als om wat voor reden dan ook de sjerpen op uw voordeur niet over zo'n mechanisme beschikken, dan zal onze slotenmaker in Putte ze vervangen.

Scharnierontwerpen zijn gevarieerd. Er is geen voorbereiding nodig voor bovenliggende scharnieren. Insteek is verzonken aan het einde van het canvas en de reciproke staaf tot de diepte van de metalen plaat van de lus.
Ook zijn insteekscharnieren verdeeld in afneembaar (luifels) zijn universeel.
Als Universele scharnieren worden vervangen, kunnen er meer problemen aan het licht komen, maar ze zijn stijver in vergelijking met afneembare scharnieren en voorkomen doorzakkende deuren.

Een pluspunt van universele scharnieren is dat ze geen rechtse en linkerconfiguraties hebben, ze zijn geschikt voor elke richting van het openen van de vleugel.
Inschroeflussen zijn ook wijdverspreid. De deur op dergelijke scharnieren is bijna onmogelijk te verwijderen. Daarom moet de keuze van dit type lussen zorgvuldig worden doordacht en gewogen.

Op deuren met een narthex worden meestal hoekscharnieren geïnstalleerd. Hun nadeel is dat ze in het oog springen tegen de achtergrond van de hele deur.
Voor een laconiek uiterlijk worden verborgen scharnieren gebruikt. Ze zijn universeel, dat wil zeggen dat ze geschikt zijn voor zowel de linker- als rechteropening van het deurblad. Hun installatie mag alleen aan specialisten worden toevertrouwd. Een slotenmaker in Putte zal snel en met garantie verborgen scharnieren installeren.

Met zelfinstallatie kunt u het deurblad of de doos beschadigen, dus het is beter om geen risico te nemen.
Onze slotenmaker in Putte helpt u bij het kiezen van het juiste ontwerp van de scharnieren en bepaalt het materiaal van de scharnier, afhankelijk van de sterkte en uw vereisten voor uiterlijk.
We zullen de lussen vervangen en installeren op de dag van het gesprek!

Over ons

RA Locks is een team van deskundige slotenmakers. Wij voeren dagelijks reparaties en vervangingen van sloten uit, evenals noodopeningen van alle soorten sloten.