Dringend een slotenmaker nodig?

Jezelf buitengesloten? Sleutel kwijtgeraakt? Of is er iets anders aan de hand dat je niet binnen of buiten kan?

Slotenmakers RA locks:

24/7 bereikbaar

Wij zijn er binnen 30 minuten

Snelle en professionele aanpak

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Het veld is verplicht

Het veld is verplicht

Wij nemen contact met u op en respecteren uw privacy
Of neem een contact op via e-mail: ralexlocks@gmail.com

Installatie van beschermende fittingen met kernbescherming in Elsene

Heeft u een slotenmaker in Elsene nodig om beschermende armaturen te installeren.

Neem vrijblijvend contact op met de nooddienst slotenmaker te Elsene.

We selecteren de bescherming individueel voor uw deur en volgens uw wensen voor de prijs en het uiterlijk.

Beschermende fittingen, die zijn ontworpen om de kern van het slot te versterken en te beschermen tegen mechanische schade, zijn verdeeld in extern en intern.

Externe bescherming omvat bovengrondse pantserplaten met een kegelvormig lichaam, voeringen op een stang met een handvat. Materiaal – chroom.

Interne bescherming is insteekpantserplaten die in het slot zijn geïnstalleerd.

Om dergelijke beschermende accessoires te installeren, helpt u onze slotenmaker in Elsene. Het is wenselijk om tegelijkertijd met de installatie van het slot beschermende fittingen met kernbeveiliging te installeren. Omdat het in dit geval mogelijk is om insteekpantserplaten te installeren. Installatie van interne bescherming op een reeds geïnstalleerd slot is moeilijk uit te voeren, u moet het ontwerp van het slot opnieuw demonteren, wat ongewenst is om te doen.

Als het slot al is geïnstalleerd en u wilt de bescherming versterken zonder het slot te vervangen, dan bieden wij u graag onze diensten aan voor de installatie van externe bescherming.

Waarom is het echt de moeite waard om na te denken over het installeren van beschermende fittingen?

Hacken met behulp van lock picks, of het zogenaamde intelligente hacken duurt ongeveer 20-40 minuten. Gedurende deze tijd kan de dief worden opgemerkt door buren of beveiliging. Daarom gebruiken criminelen in de meeste gevallen grove methoden, zoals boren of het uitschakelen van de kern van het slot.

In de aanwezigheid van een interne pantserplaat zal het bijna onmogelijk zijn om een slot te boren, het zal veel tijd kosten om een dergelijke interne bescherming te boren.

Daarom schrikt het indringers af zonder schade aan uw woning.

Een externe pantserplaat voorkomt ook schade aan de kern van het slot. Aangenomen kan worden dat de buitenvoering met een zwaar gereedschap kan worden neergehaald.

Externe beschermende fittingen hebben een conisch ontwerp, en dit zal de dief niet toestaan om een dergelijke bescherming met een hamer of voorhamer neer te halen, het zware gereedschap zal er gewoon afglijden.

Met andere woorden, de beschermende fittingen, extern en intern, verhogen de tijd van het breken van het slot, en dit helpt in de meeste gevallen om te voorkomen dat de deuren worden geopend.

De nooddienst slotenmaker in Elsene helpt u bij het vinden van de beste bescherming voor uw woning, kantoor of landhuis.

Neem vrijblijvend contact op met de nooddienst slotenmaker te Elsene.

Over ons

RA locks is een team van professionele slotenmakers. We voeren dagelijks reparaties en vervangingen van sloten uit. Noodopeningen van alle soorten sloten.