Dringend een slotenmaker nodig?

Heeft u zichzelf buitengesloten of bent u uw sleutel kwijtgeraakt? Of is er iets anders aan de hand waardoor u niet naar binnen of buiten kunt?

Slotenmakers RA Locks:

24/7 bereikbaar

Wij zijn er binnen 30 minuten

Snelle en professionele aanpak

Dépannage buitengesloten 24u/7
85 €
Binnen 30 min ter plaatse

Deursloten op type vergrendelingsmechanisme in Menen

Dwarsbalk: de eigenaardigheid ligt in het feit dat de sleutelrotatie niet wordt gebruikt tijdens het openingsproces. Zijn lineaire beweging vindt plaats. Dit komt door de lengte van de sleutel, die speciale schuine sleuven heeft. Het nadeel van dergelijke sloten is dat de sleutels ervoor vrij groot zijn en dat het niet erg handig is om ze bij je te dragen.

Elektronisch: Nu zijn deze sloten niet alleen in auto’s te vinden. Ze kunnen worden bediend met een combinatie van cijfers en letters op een speciaal paneel of met behulp van magnetische sleutels. Talrijke experts zijn van mening dat deze sloten het meest betrouwbaar zijn.

Code: Ze hebben één voordeel, een persoon hoeft geen sleutels bij zich te hebben. Maar ze hebben ook genoeg minnen, zinkende knoppen na verloop van tijd, cijfers wissen.

Hendel deursloten: Dat zijn klassieke sloten, die zijn gebaseerd op sets speciale codeplaatjes en een kern. Het is erg moeilijk om deze sloten te doorbreken, maar je kunt er een hoofdsleutel voor pakken als ze maar heel weinig sloten hebben.

Cilinder: Ze zijn tegenwoordig het populairst omdat ze ongelooflijk moeilijk zijn om een hoofdsleutel op te halen, en ook omdat de sleutels van dergelijke sloten licht en handig zijn.

Inbraakwerende maatregelen voor het beveiligen van de woning in Menen. Wanneer je in overweging neemt om je woning te beveiligen tegen inbraken, dan heeft de nooddienst slotenmaker te Menen alle informatie en now how ter beschikking, die uw woning zal beveiligen. Jouw woning is ten slotte jouw thuis waar je uw veilig en geborgen moet voelen.

Een belangrijke factor voor een optimale beveiliging van uw woning zijn de deuren en de deursloten. Daarom is het belangrijk om extra aandacht te besteden aan deuren en sloten in samenwerking met de nooddienst slotenmaker te Menen, die meer dan 20 jaar ervaring hebben in het optimaliseren van woningbeveiliging.

Neem vrijblijvend contact op met de nooddienst slotenmaker te Menen.

Slotenmaker Limburg

Over ons

RA Locks is een team van deskundige slotenmakers. Wij voeren dagelijks reparaties en vervangingen van sloten uit, evenals noodopeningen van alle soorten sloten.