Dringend een slotenmaker nodig?

Jezelf buitengesloten? Sleutel kwijtgeraakt? Of is er iets anders aan de hand dat je niet binnen of buiten kan?

Slotenmakers RA locks:

24/7 bereikbaar

Wij zijn er binnen 30 minuten

Snelle en professionele aanpak

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Het veld is verplicht

Het veld is verplicht

Wij nemen contact met u op en respecteren uw privacy
Of neem een contact op via e-mail: ralexlocks@gmail.com

Beveiliging middels blokschoten, haakschoten en rolnokken in Herstappe

Het is van belang dat jouw meerpuntssluiting inbraakwerend is en je een veilig gevoel geeft in Herstappe. Het slot heeft daarom sterke schoten die de deur vergrendelen in het kozijn.

Er zijn drie varianten: blokschoten, haakschoten en rolnokken.

Een blokschoot komt over het algemeen het meest voor bij ‘gewone’ sloten, waar het de nachtschoot genoemd wordt. Het is een rechthoekig blok van ijzersterk staal dat door de sluitplaat in het kozijn steekt.

Daarnaast kunnen meerpuntsluitingen een haakschoot hebben. De vorm van deze schoot doet zijn naam eer aan: hij haakt in de sluitkom en zorgt zo voor een zeer hoge weerstand. De haakschoot wordt in sommige gevallen zelfs verplicht door het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Het kan voorkomen dat een driepuntssluiting zowel een blokschoot (middelste slot, bij de cilinder) als twee haakschoten heeft. Een combinatie van beide is dus ook mogelijk.

Als laatste zijn er nog rolnokken. Deze kleine, uitstekende voorwerpen schuiven van boven naar beneden in de sluitplaat en vergrendelen de deur op die manier. Je vindt rolnokken onder andere in combinatie met oudere deuren van kunststof in Herstappe.

Neem vrijblijvend contact op met de nooddienst slotenmaker te Herstappe.

Over ons

RA locks is een team van professionele slotenmakers. We voeren dagelijks reparaties en vervangingen van sloten uit. Noodopeningen van alle soorten sloten.