Dringend een slotenmaker nodig?

Heeft u zichzelf buitengesloten of bent u uw sleutel kwijtgeraakt? Of is er iets anders aan de hand waardoor u niet naar binnen of buiten kunt?

Slotenmakers RA Locks:

24/7 bereikbaar

Wij zijn er binnen 30 minuten

Snelle en professionele aanpak

Dépannage buitengesloten 24u/7
85 €
Binnen 30 min ter plaatse

Beveiliging middels blokschoten, haakschoten en rolnokken in Anderlecht

Het is van belang dat jouw meerpuntssluiting inbraakwerend is en je een veilig gevoel geeft in Anderlecht. Het slot heeft daarom sterke schoten die de deur vergrendelen in het kozijn.

Er zijn drie varianten: blokschoten, haakschoten en rolnokken.

Een blokschoot komt over het algemeen het meest voor bij ‘gewone’ sloten, waar het de nachtschoot genoemd wordt. Het is een rechthoekig blok van ijzersterk staal dat door de sluitplaat in het kozijn steekt.

Daarnaast kunnen meerpuntsluitingen een haakschoot hebben. De vorm van deze schoot doet zijn naam eer aan: hij haakt in de sluitkom en zorgt zo voor een zeer hoge weerstand. De haakschoot wordt in sommige gevallen zelfs verplicht door het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Het kan voorkomen dat een driepuntssluiting zowel een blokschoot (middelste slot, bij de cilinder) als twee haakschoten heeft. Een combinatie van beide is dus ook mogelijk.

Als laatste zijn er nog rolnokken. Deze kleine, uitstekende voorwerpen schuiven van boven naar beneden in de sluitplaat en vergrendelen de deur op die manier. Je vindt rolnokken onder andere in combinatie met oudere deuren van kunststof in Anderlecht.

Neem vrijblijvend contact op met de nooddienst slotenmaker te Anderlecht.

Over ons

RA Locks is een team van deskundige slotenmakers. Wij voeren dagelijks reparaties en vervangingen van sloten uit, evenals noodopeningen van alle soorten sloten.