Dringend een slotenmaker nodig?

Heeft u zichzelf buitengesloten of bent u uw sleutel kwijtgeraakt? Of is er iets anders aan de hand waardoor u niet naar binnen of buiten kunt?

Slotenmakers RA Locks:

24/7 bereikbaar

Wij zijn er binnen 30 minuten

Snelle en professionele aanpak

Dépannage buitengesloten 24u/7
85 €
Binnen 30 min ter plaatse

Professionele sloten voor jouw woning in Mortsel

Professionele vaklui met meer dan twintig jaar ervaring van de Nooddienst Slotenmaker in Mortsel zorgen voor de juiste montage van de sloten en dat geeft gemoedsrust. Zij monteren alle componenten en leggen u precies de werking uit. Na een afspraak komt onze expert bij jou langs en maakt gratis een veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Hoe wordt een deur geforceerd in Mortsel

Wanneer een inbreker via de deur binnenbreekt gebeurt dit veelal door het forceren van het cilinderslot. Het is dus belangrijk dat de cilindersloten vervangen worden door een veiligheidscilinder. Wat echter nog veel belangrijker is, is het plaatsen van een veiligheidsbeslag. Op die manier wordt de veiligheidscilinder beveiligd tegen de meest voorkomende vormen van inbreken.

Een veiligheidsbeslag of veiligheidsrozet wordt over de veiligheidscilinder geplaatst. Het beslag wordt door de deur geboord en langs de binnenzijde vastgemaakt. Op die manier kan de inbreker het beslag niet verwijderen en blijft de veiligheidscilindercilinder beveiligd tegen afbreken, uittrekken en uitboren.

Veiligheidssloten in Mortsel

Een veiligheidsslot is een mechanisme dat voor de vergrendeling van de deur zorgt. Heel veel inbraken gebeuren door het openbreken van de deur met een schroevendraaier of een koevoet. Om dit te voorkomen kan men de deur verstevigen door het plaatsen van meerpuntsloten (3-of 5 punts-slot).  

Met één sleutelbeweging gaat de deur op drie of vijf plaatsen op slot: onderaan, in het midden en bovenaan. Daarnaast wordt het kader van de deur extra verstevigd met veiligheidssluitplaten. Dit zijn platen van 3mm dik, met genoeg bevestigingspunten waardoor de deur nagenoeg niet open te breken is.

Veiligheidscilinders van een goede kwaliteit hebben een bijhorend eigendomscertificaat met een unieke code. Sleutels kunnen enkel bijbesteld worden op voorlegging van dit certificaat.

De Nooddienst Slotenmaker in Mortsel is gespecialiseerd in het ombouwen van éénpuntsloten naar meerpuntsloten voor inkomdeuren van appartementen.

Neem vrijblijvend contact op met de nooddienst slotenmaker te Mortsel.

Slotenmaker Limburg

Over ons

RA Locks is een team van deskundige slotenmakers. Wij voeren dagelijks reparaties en vervangingen van sloten uit, evenals noodopeningen van alle soorten sloten.